Євген Кошовий розповів, чому Олена Кравець вирішила покинути Квартал

Минулого року стало відомо, що Олена Кравець прийняла рішення попрощатися з Кварталом. Гумористка зосередилася на своїй діяльності телеведучої, а також залишилася членом команди “Жіночого кварталу”.

Пояснення зірки щодо свого вчинку були доволі абстрактними та наповненими повагою до місця, якому вона віддала 20 років свого життя. Олена заявила, що настав час рухатися далі, рішення прийшло до неї саме по собі. Нещодавно її колега та друг Євген Кошовий дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому розповів про те, як це відбувалося, як він сприйняв, а також назвав справжню причину звільнення Олени з програми.

“ТОДІ НЕ БУЛО ЧАСУ ОБРАЖАТИСЯ, ТОДІ БУЛО НЕ ДО ОБРАЗ. ЯКОСЬ ВОНО ТАК ВСЕ ВІДБУЛОСЯ, ЯК НАЛЕЖНИМ ЧИНОМ. Я ПРО ТЕ НЕ ДУМАВ, ЩОБ ОБРАЖАТИСЯ. МИ НЕЩОДАВНО СПІЛКУВАЛИСЯ, У НАС НОРМАЛЬНІ СТОСУНКИ, ДРУЖНІ, ЯК І БУЛИ. Я НІКОЛИ НЕ ХОТІВ ВЗЯТИ ПАУЗУ В “КВАРТАЛІ”. Я ВВАЖАЮ, ЩО ЦЕ МІЙ ОБОВ’ЯЗОК. ЯКЩО ДАЛИ ОДНОГО РАЗУ ТАКИЙ ШАНС, ЙОГО НЕ ТРЕБА УПУСКАТИ, ЙОГО ТРЕБА ДО КІНЦЯ КРУТИТИ”, – СКАЗАВ КОШОВИЙ.

Примітно, що Олена не евакуювалася, як безліч її колег, а активно гастролювала разом з командою після початку повномасштабної війни в Україні. І лише через півроку вона зрозуміла, що їй необхідно рухатися далі, і вона це буде робити без своїх колег та друзів, будучи незалежною.

Зараз зірка активно бере інтерв’ю у найрізноманітніших зірок і є членом команди телеканалу “Дім”. Окрім цього Кравець продовжує допомагати своїй країні, активно висловлює свою думку на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і підтримує Володимира Олександровича Зеленського, який колись був її товаришем та керівником, а на даний момент її президентом.